Aktuelt Film i støbeskeen

Aktuelt - film i støbeskeen

Her kan du læse kort om mine planlagte filmprojekter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"International Airhead Trip 2018" bliver titlen på en af sommerens film. I starten af juni kører en gruppe Airheads på tur i Norge. Det sker for første gang med deltagere fra England. Filmen fra denne tur forventes klar i juli eller august 2018.

 

"Balkan flashback" forventes klar i august eller september 2018. Denne film produceres ud fra et stort billedmateriale fra motorcykelturen fire uger på kryds og tvære af det gamle Jugoslavien i 1990, samt nye aktuelle filmoptagelser fra Slovenien, Kroatien, Bosnien & Herzegovina, Montenegro og måske Serbien og Makedonien, som efter planen kommer i kassen i juli 2018. På samme tur vil jeg også lave optagelserne til filmen "Albania" en film der bliver lagt på søsterkanalen til boxertourings YouTube kanal, min blandede film kanal BHKfilm på YouTube.

 

"2019" Film fra denne sæson. Turene er endnu ikke planlagt.

 

"Europe 2020" ligger noget ude i fremtiden, og er afhængig af om mit projekt med at gentage den første halvdel af turen tilbage i 1990, nu 30 år senere på den selvsamme motorcykel gennemføres. Dengang kørte vi 135 dage gennem 16 lande. Ruten var dengang 19.000 kilometer. Ruten i 2020 forventes at være mellem 7.000-10.000 kilometer. Denne gang formodentligt med flere deltagende motorcykler.

 

Copyright © www.boxertouring.dk