Tyskland 2012

Sidste opdatering 26.01.2012

Harzen d. 7.-10. juni 2012

 

Indhold: Bjergkørsel, Foto & Film & Lejrliv

 

 

 

Oversigtskort over bjergene i Harzenregionen

 

Turbeskrivelse:

 

 • Torsdag - Udrejsen ca. 600 km: Vi samles på en rasteplads ved Vejle torsdag den 7. juni kl. 10.00 og kører fortrinsvis ad motorvej til Bad Harzburg i det nordlige Harzen. Lejren opstilles. Er der stemning/overskud måske en stille aftentur i området ved Bad Harzburg.
 • Turtype: Primitiv overnatning i telte og lejrliv på campingpladsen, hvor vi laver mad på trangia og evt. grill.    Se links til campingpladser i Bad Harzburg området HER:
 • Fredag og lørdag: Heldagsture med masser af bjergkørsel i roligt tempo, og måske besøg i de gamle byer i området. God tid til mange småpauser, fotografering og filmoptagelser, også af og under kørslen.
 • Søndag - Hjemrejsen ca. 700 km: foregår ad mindre veje. Vi kommer f.eks. gennem Wolfenbüttel, Lübeck eller andre skønne gamle tyske byer. Fra grænsen og hjem tager vi motorvejen.

 

 

Turen er planlagt af Per Grysbæk & Bjørn Høj Kristensen, og afspejler vores ide'grundlag for en optimal 4 dages motorcykeloplevelse. Hvis du synes at dette lyder interessant, og vil du gerne høre nærmere, kan du kontakte os på mail: boxertouring@boxertouring.dk

   

  Herunder tre ruter i området med angivet længde. Dette for at give en ide' om områdets størrelse, og ikke nødvendigvis de ruter vi vil vælge at køre. Har du erfaring fra ture i bjergene i Harzen, og ligger du inde med gode tips og ide'er, hører vi meget gerne fra dig på mail: boxertouring@boxertouring.dk

   

   

  Rute 1. Rundtur. 123 kilometer.

   

   

  Rute 2. Rundtur. 305 kilometer.

   

   

  Rute 3. Bad Harzburg - Brocken (Bloksbjerg) retur. 88 kilometer.

   

  Se billeder fra min første tur til Harzen i 1983 HER:

   

  Se turforslag på tysk for Harzenregionen her: MOTORRADSTRASSE DEUTSCHLAND